Ale!

Thermo Top EVO 5 diesel yleisasennussarjalla ja ON/OFF napilla

1 290,00  1 090,00  sis. alv 24%

20 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaus

Webaston tehokas diesel-lämmitin, suuriin ja keskikokoisiin autoihin yli 1,8 l moottoritilavuudella. Pienikokoinen ja helppo asentaa, käy tällä yleisasennussarjalla lähes kaikkiin automalleihin. Olemme rakentaneet tästä asennusvalmiin lämmitinsarjan, jossa mukaan tulee lämmitinyksikön lisäksi kattava asennussarja, tankkiotin ja ON/OFF kytkin. Tarvitset lisäksi ainoastaan puhallinohjauksen osat:  IPCU-releen tai CAN-väyläohjaimen. Nämä saat edullisesti teknisestä tuestamme, jossa tarkistamme osien  käyvyyden ja toimitamme myös mallikohtaiset asennusohjeet veloituksetta lämmittimen mukaan. Tilaaminen on helppoa ja saat varmasti oikeat osat.  Lisäoptiona meillä on edullinen Telestart T99 radiokauko-ohjain 339 eur tai Altox Wbus 5 GPS etäkäynnistys 340 eur hintaan. Myös muut Webaston kaukokäyttöiset ohjauslaitteet käyvät luonnollisesti tähän lämmittimeen.

Toimitussisältö:

  • Lämmitinsarja W1314812D, sisältäen lämmitinyksikön, polttoainepumpun, erillisen vesipumpun, johtosarjan, asennusohjeen ja takuudokumentit.
  • Yleisasennussarja W1314818D sisältäen kiinnitysjalan, pakoputken, vaimentimen, polttoaineputken, paloilmanoton putken vaimentimella, 18 mm vesiletkun ja sen kiinnitysosat, relesarjan ja kiinnityksen pientarvikkeet.
  •  Tankkiotin polttoainesäiliöön.
  • 9012968A ON/OFF painokytkin

Täydennä lämmittimen käyttöliittymäksi jokin seuraavista:

  • Multicontrol CAR ohjauspaneeli
  •  T99 radiokaukosäädin
  •  Altox WBUS 5 GPS GSM-modeemi

Tuotesisällön näet tarkasti oheisesta kuvista.

Tekniset tiedot:

Jännite : 12 V
Max. lämmitysaika (min): 60 min
Lämmitysteho (kW): 5 / 2,5
Polttoaineen kulutus (l/20min): n.0,21
Virrankulutus (W) täysteho/osateho: 32/12
Esilämmitys/Ajonaikainen lämmitys/-ohjaamon lämmitys:On
Lämmittimen ulkomitat (pitxlevxkork mm): 218x91x147
Lämmittimen paino (kg): 2,4

Thermo Top EVO on uuden sukupolven lämmitin. Lämmitin on pienikokoinen, tehokas ja siinä on useita teknisiä uudistuksia, jotka tekevät sen toiminnasta entistäkin varmempaa. Emme suosittele EVO 5 mallia pienempien diesel lämmittimien käyttöä Suomen olosuhteissa.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Thermo Top EVO 5 diesel yleisasennussarjalla ja ON/OFF napilla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *